Profiel

Globality is een technologiebedrijf met hoofdkantoor in Silicon Valley dat is mede opgericht door Joel Hyatt en Lior Delgo om wereldwijde bedrijven te verbinden met de beste leveranciers tegen de juiste prijs voor elke sourcing behoefte in diensten.

Dankzij zijn AI-gedreven platform en Smart Sourcing-technologieën brengt Globality de digitale transformatie naar de sourcing industrie. De digitale AI-oplossing van Globality vervangt de archaïsche analoge offerteaanvraag, zorgt voor een efficiënte en effectieve afbakening van de behoeften, beheert de vraag, matcht bedrijven met uitstekende leveranciers die aan hun specifieke servicebehoeften voldoen en beperkt het sourcingproces van maanden tot uren, met een besparing van minimum 20%.

Waarde van de deelneming (30/06/2022) € 50 M
Investeringsthesis

Sienna Capital heeft 100 miljoen euro toegezegd in een Serie E-financieringsronde van Globality om zijn snelle groei te ondersteunen door te investeren in bijkomende AI-technologie. Het ondersteunt ook rechtstreeks de inspanningen van het bedrijf om zijn wereldwijde schaal en capaciteit te vergroten; talent van wereldklasse toe te voegen aan de engineering-, product- en klantenteams; zijn marketing- en verkoopprogramma’s uit te breiden om bijkomende zakelijke klanten en distributiepartners aan te trekken.